Oscar Struga And Memphis Belle Crew

Memphis Belle Crew + Barcelona Jazz Cats
30.04.2004Una causa perfecta me movía a asistir a una velada solidaria. El Grupo Scout Makarenko llevaba meses organizando un proyecto que culminaba esa noche: la construcción de una guardería llamada Kinder's House en el pueblo de Bansóa, en Camerún. Para ello, ese mismo día habían cargado un contenedor que llevará juguetes, material didáctico, ropa y un largo etcétera en un barco destino Camerún. Ellos mismos se encargarán de que eso sea así. No hay nada más bonito que la sonrisa de un/a niño/a. Aúpa y muchos ánimos para ellos.

El toque musical y glamouroso corría a cargo de la Memphis Belle Crew, un grupo de swing barcelonés que nos hizo mover a todos el cuerpo a ritmo de temas como It's Only A Paper Moon, You're Driving Me Crazy o I'm Singing Blues. Tampoco faltó el humor con ese Viva Honduras! que Oscar Struga, vocalista del grupo, exclamó en medio del concierto. Un excelente para esta banda, que no solo demostró tener una calidad excepcional como músicos, sino que demostraron tener un gran corazón.

http://www.colaboracionciudadana.com/fanzine/conciertos/mbc04.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EL PÚBLIC DEL “JAZZ A PROP” AUGMENTA GAIREBÉ EL 16% RESPECTE L ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Torna el cicle 'Jazz a Prop' de Terrassa (Vallès Occidental)

TERRASSA (VALLÈS OCCIDENTAL), 7 de desembre (EUROPA PRESS)

La ciutat de Terrassa (Vallès Occidental) tornarà a omplir-se de jazz amb el XIIè cicle 'Jazz a Prop' que tindrà lloc entre el 9 de desembre i el 23 de febrer amb el títol 'Els colors del jazz', i que acostarà un altre cop totes les disciplines d'aquest estil de música.

L'objectiu és promocionar la pràctica i el coneixement del jazz, així com contribuir a impulsar als músics locals, de manera que el cicle tindrà concerts i tallers.

El cicle també vol acostar l'estil musical a través d'altres disciplines artístiques, de manera que el tret de sortida el donarà l'exposició fotogràfica "Els colors del jazz" que recorrerà a partir del 9 de desembre diferents centres cívics i 'casals' del municipi vallesà per tal de mostrar la vinculació de Terrassa amb el jazz.

La programació de concerts començarà el 13 de desembre amb l'actuació de Colors Latin, per donar pas durant tres mesos a vuit concerts més amb artistes com Vicky de Casclà i The Mosho Band, Domini Magic, Enclave, Oscar Struga i Menphis Belle Crew i la Big Band del Conservatori de Terrassa, entre d'altres.

El cicle s'acabarà, com ja és habitual, amb una sessió oberta al casal de Can Boada, en què s'interpretaran tots els estils que es donen cita en aquesta trobada: el jazz més tradicional, el 'swing', el jazz-rock, el 'blues' i la fusió.

http://www.vilaweb.cat/ep/ultima-hora/3130878/20081207/torna-cicle-jazz-prop-terrassa-valles-occidental.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

Oscar Struga and Memphis Belle Crew  
© 2011 Oscar Struga, All rights reserved